Mega Fortune – Progressiv spilleautomat fra NetEnt

Mega Fortune fra NetEnt er en av verdens mest berømte spilleautomater på nett. Faktisk holder det også rekorden for den høyeste seieren vunnet av en norsk spiller. Han klarte å vinne over 100 millioner kroner og har absolutt en ekstra stor forkjærlighet for Mega Fortune. Som en av de mest spilte progressive jackpotene i verden, er det mye å oppdage i spilleautomaten.

Fordi det er så populært, hjelper mange spillere med å øke jackpoten. Derfor når den ofte rekordnivåer og er flere ganger på topplisten over de 10 høyeste seire gjennom tidene. Hvis du ikke har prøvd Mega Fortune, anbefales det at du gjør det i dag. Det vil gi deg en fin opplevelse fra alle aspekter.

Casino No Deposit Bonus Bonus Reload Bonus Besøk
€2000 og 20 free spins BesøkT & C Apply
500% bonus BesøkT & C Apply
500% bonus BesøkT & C Apply
200% bonus og 50 free spins BesøkT & C Apply
500 free spins på Fire Joker BesøkT & C Apply

Eksklusiv stil i spilleautomaten

Det er luksuriøse og eksklusive dingser som omfavner spilleautomaten. Symbolene består av forskjellige luksusartikler som sigarer, juveler, dollarsedler, klokker, champagne og limousiner. Imidlertid er selve spillebrettet klassisk med fem hjul, tre linjer og 25 forskjellige gevinstlinjer. Ulike symboler har forskjellige verdier, og et av de mest verdsatte symbolene er Champagne-flasken.

Hvis du er heldig nok til å få tre champagnesymboler, aktiverer du gratisspinn-modus. Du vil nå kunne klikke på en flaske og deretter finne ut hvor mange ganger gevinsten din blir multiplisert og hvor mange gratisspinn du får. Bare håp at lykken er på din side, så får dumange gratisspinn og en høy multiplikator.

Bonussymbolet er nødvendig for jackpoten

Det er ingen tvil om at det er jackpoten som tiltrekker seg folk med Mega Fortune. Det er faktisk tre forskjellige progressive jackpotter. For å nå den største jackpoten er det tre nivåer som må fullføres. Klarer du alle tre, får du den største jackpoten, men de to andre jackpotene gir også veldig gode gevinster. Dermed er det tre sjanser for en jackpot når du havner i bonusmodus.

Hvis du klarer å få tre bonussymboler, havner du i bonusmodus. Nå vil du forlate spillebrettet for å spille bonusspillet i stedet. Det består av et formuehjul med forskjellige nivåer. Det første nivået betyr 50% sjanse for å komme til nivå 2. Hvis du mislykkes med dette, vil du få den første jackpoten. Hvis du kommer til neste runde, vil det være vanskeligere. Bare fire spor av 24 fører videre til den endelige bonusrunden. Den siste bonusrunden består av tolv forskjellige spilleautomater der man får den høyeste jackpoten. Som du ser er det ikke lett å få jackpoten, men sjansen er fortsatt der.

Mega Fortune - Progressiv spilleautomat fra NetEnt

Mega Fortune fra mobilen din

NetEnt er kjent for å lage gode spilleautomater for mobil. Mega Fortune er ikke noe unntak, og spilleautomaten fungerer like bra fra datamaskinen som fra din mobil og nettbrett. Fordelen er da at du kan spille Mega Fortune hvor du vil.

Mega Fortune har også den høyeste seieren noensinne for en norsk spiller. Det var en ung mann som hadde vanskeligheter med å sove. Han begynte å spille Mega Fortune og klarte å vinne den største jackpoten på over 100 millioner kroner.